Jump to content

Sörös tusfürdő? Minden férfi álma!

2017. 03. 01. 16:00

Egy kellemes forró fürdő és egy üveg sör? Néha, egy-egy nehéz nap után nincs is másra szükséged, igaz? Nos, a csehek, mint mindent, összehangolták a kellemest a hasznossal és megalkották az első sörös tusfürdőt.

Az évszázados cseh sörkészítési hagyományok és a csehek mérhetetlen életszeretete ihlette ezt a különleges kombinációt: Manufaktura Beer Tradition Cosmetics meglakotta az első kézműves sörös kozmetikai termékcsaládot.

A Beer Tradition Cosmetics termékeinek és egyedi keserédes illatának az alapja a hamisítatlan cseh sör, a sörélesztő illetve a komló kivonat. A sör kiváló B-vitamin forrás, gazdag nyomelemekben és ásványi anyagokban.

Ennek köszönhetően hatásosan járul hozzá a bőr regenerálásához, továbbá fokozza a káros környezeti hatásokkal szembeni ellenálló képességét. A Beer Tradition Cosmetics termékeiben található komló tartalma tisztítja, megnyugtatja és ápolja a bőrt, melynek nem csak te, hanem páros is örülni fog.

A tusfürdőnek igazán különleges, keserédes illata van. Tartalmaz B-vitamint, nyomelemeket és ásványi anyagokat illetve komló kivonatot. Ápol, véd és kíméletesen tisztít... és még sörhasad sem lesz tőle!

(Forrás: Menandstyle.hu | Fotó: amarillis.com)