Jump to content

Még nincs ősz hajszálad? Várhatóan ekkor lesz!

2016. 04. 21. 09:30

Szerencsére nálunk férfiaknál igenis divatos az ősz hajkorona, sőt a legtöbb nő kifejezetten kedveli. A The Mirror - valószínűleg nem csak a hasukra csapva - megállapította, hogy átlagosan hányadik életévünkben jelenhet meg a leges legelső ősz hajszálunk. Kíváncsi vagy? A továbbiakban fény derül erre.

Míg a nőknél az ősz hajkorona egy valóságos rémálom, addig a férfiaknál ez egyáltalán nem igaz. Minket sokkal inkább zavar a kopaszodás, amely folyamat teljesen megfoszt minket attól az élménytől, hogy George Clooney-k lehessünk a "gyengébbik nem" szemében.

Az őszülés többnyire örökletes, így vannak akik már az érettségi bizonyítvány átvételekor rendelkeznek egy-két, vagy akár több szürke hajszállal, viszont a másik véglet az, amikor valaki még 40 éves korában is hajfestés nélkül örvendezhet hajszínének.

A The Mirror azt állítja, hogy az átlagéletkor 39 év, tehát ha közeledsz a negyedik nulládhoz - és még nem váltál Bruce Willis-szé -, akkor már nem sokáig fogsz fekete, barna, vagy akár szőke hajkoronával járni-kelni.

(Fotó: FHM.com)