Jump to content

Íme a 3 legjobb új TV-sorozat 2015-ben

2015. 12. 19. 12:47

Imádod a sorozatokat, már többet ki is végeztél, de most keresed a neked valót? Nos, akkor nézzük, hogy mely idén indult TV-sorozatokat érdemes elkezdeni...

Egy sorozat kiválasztása bizony nem könnyű feladat, hiszen figyelembe kell venni azt a fontos kitételt, hogyha egyszer belekezdtél, nagy valószínűséggel kíváncsi leszel a sztori végkifejlettjére. Szerencsére nem kell úgy belevágnunk egy történetbe, hogy arról semmit se tudjunk, elvégre rengeteg kritikus szavára támaszkodhatunk, meg persze az IMDB-féle értékelés sem mondható hiteltelennek. Mi most összeszedtük azt a 3 idén rajtoló sorozatot, melyek a legígéretesebbnek tűnnek. Nézzük:

American Crime: Ettől a sorozattól sokat vártak az emberek, hiszen a forgatókönyvet az a John Ridley írta, aki a 2014-es Oscar díjat bezsebelő 12 év rabszolgaság forgatókönyvéért is felelt. A főszereplő személye sem lehet idegen számunkra - legalábbis azoknak biztosan nem, akik akár egyetlen részt láttak a Született Feleségekből -, hiszen Felicity Huffman játssza Barb Hanlon szerepét. Bár a sorozat eddig igen vegyes érzelmeket váltott ki a nézőközönségből, végül - többek közt az erős színészi alakításoknak köszönhetően - berendelték a 2. évadot. Eddigi értékelése 7,3-as, viszont az első évad 11. része 8,8-as rétinget kapott. Magyarán mintha felfelé ívelne a sorozat sikeressége - érdemes követni mindenképp!

Better Call Saul: A Breaking Bad rajongóinak azt hiszem nem mondok újat azzal, hogy ez a spinoff eszeveszett jóra sikeredett, Vince Gilligan jól döntött, amikor ezen stílus mellett maradt. Szerencsére a magyar szinkronra se kellett sokat várni, így akik nem kedvelik a feliratozást, azok is követhetik a sorozatot. Történetének és 8,8-as értékelésének köszönhetően már idejekorán be lett rendelve a 2. évad. Kíváncsian várjuk!

The Last Man on Earth: Ez az a sorozat, ami igen ígéretesnek indult, hiszen az alkotók képesek voltak komédiába foglalni egy alapvetően tragikus hangvételű történet-előzményt. Az első évad vége hiába kanyarodott el a témától, a FOX mégis berendelt egy újabb évadot, szóval reménykedhetünk egy összeszedettebb folytatásban. Elvégre ebből a koncepcióból rengeteget ki lehetne hozni...

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: © AMC Networks Entertainment LLC. and Sony Pictures Television Inc. All RIghts Reserved.)