Jump to content

Az új Bond-lány fél a filmipartól

2015. 11. 06. 15:27

November 5-én debütált a mozikban a James Bond: A Fantom visszatér akció-thriller, ahol a világ leghíresebb kémjének, a 007-esnek tekinthettük meg egy újabb kalandját. Természetesen ebből a részből sem maradhatott ki a már megszokott Bond-lány karakter, akit ezúttal Stephanie Sigma alakított.

A mexikói modellből lett színésznő elárulta egy interjú keretein belül a Details internetes magazinnak, hogy nagyon örült a szerepnek és szeretne máskor is a mozivásznakra kerülni, de picit fél a filmipar világától. Ennek érthető okai vannak, hiszen számtalan egyszerepes színészt láthattunk már az elmúlt évtizedek alatt.

"A James Bond filmek női főszereplőinél hatalmas evolúció zajlott le. - hangzott el Stephanie Sigma válasza a Details erre irányuló kérdésére - Persze a korábbi lányok is mind erős és független személyiségek voltak, de a feminista mozgalmaknak köszönhetően a karakterek minden alkalommal nagyobb és nagyobb szabadságot kaptak."

Stephanie elárulta továbbá, hogy oda van a szuperhős filmekért, a legnagyobb kedvence pedig Pókember. Vajon a későbbiekben lesz lehetőségünk mondjuk egy Marvel filmben viszontlátni a mexikói gyönyörűséget? Reméljük!

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Details)