Jump to content

Egy kisfilm erejéig visszatér kedvenc időutazónk

2015. 09. 30. 17:31

Közeledik az a 2015 október 21., amely a "filmtörténelem" egyik legfontosabb dátuma, hiszen erre a napra utazott el Marty és Doki a Vissza a jövőben második részében. Ezt persze meg kell ünnepelni, így a Universal Pictures újra kiadja kedvenc időutazós filmünk Blue-ray változatban, rengeteg extrával.

Mikor gyerekként néztük a híres neves trilógiát, azt gondolhattuk, hogy azok a menő cuccok 2015-ig simán megvalósulhatnak, elvégre minden olyan rohamosan fejlődik. Nos, a képzelet ereje ezúttal is túlszárnyalta a valóság adta korlátokat, de azért akadtak beteljesült "jóslatok". Ilyen például a Lexus által készített légdeszka, ami sajnos nem használható akárhol, speciális, mágnesezhető talaj szükséges hozzá. Viszont legalább van ilyen! A repülő autók sem terjedtek el, légi autópálya sincsen, viszont az egyik társoldalunkon korábban olvasható volt, hogy 2017-től már piacra kerülne az úgynevezett Aeromobil, amely képes lenne a légiközlekedésre is (erről IDE és IDE kattintva lehet további részleteket olvasni).

Szóval visszatérve a tárgyhoz: Az alábbi videó a Doc Brown Saves The World! című kisfilm egy ízelítő videója. Ez természetesen megtalálható lesz a már említett Blue-ray kiadásban!

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: YouTube)