Jump to content

Hogyan égess zsírt egész nap? 2.

2015. 06. 10. 23:14

Folytassuk tovább együtt a zsírégető nap második részét, melyben arra figyelhetsz, hogyan tartsd anyagcserédet folyamatos mozgásban, állandóan turbózva!

Uzsonna, ami majdnem vacsora: mivel a megfelelő zsírégetéshez nem ajánlatos túl későn vacsoráznod, ezért 4-5 körül jöhet egy kis csirkemell! Ha ugyanis napi több alkalommal fogyasztunk kis adag fehérjéket, az anyagcserénk folyamatosan magas fokozaton fog működni.

Munka után jöhet az újabb mozgás: látogass el újra az edzőterembe, hiszen az izomsejtek még gyenge terhelés alatt is több energiát égetnek, mint a zsírsejtek. Tested izom-zsír arányának változtatásával anyagcsere-szinted akkor is emelkedni fog, ha épp nyugalmi állapotban van.

Este pörögj tovább: hagyd szervezeted pörögni este is a kapszaicin segítségével, ami nagy mennyiségben megtalálható a chiliben, amit felhasználhatsz egészséges vacsorádhoz, ami a megnövekedett testhőmérséklet révén intenzívebben égeted a kalóriákat

Jöhet az ivás: na persze nem az alkohol, legalábbis nem a hét miden napján... Igyál egy pohár tejet a nap végén, hiszen a tejben található kalcium az anyagcserédet még jobban beindítja. Néhány darab mozzarella vagy a natúr joghurt is remek lezárás a zsírégető nap végén!

(Fotó: cdm.me)