Jump to content

Milyen a jó legénybúcsú? 3.

2015. 06. 02. 20:08

előző cikkeinkben átvettük, hogy milyen legénybúcsú kategóriák vannak. Bulis-táncoslányos, visszafogott-beszélgetős, aktív programokkal teli vagy éppen legendás helyszínre utazós bulit szeretnétek? Akármelyiket is választjátok, a legénybúcsú kötelező szabályaival nem árt tisztában lennetek!

1. Ez az este vagy hétvége a vőlegényről szól, ne saját magadnak, hanem az ő igényei szerint szervezz legénybúcsút.

2. Hozz létre a legénybúcsú résztvevőinek egy Facebook csoportot, ahol folyamatosan kommunikálhattok egymással.

3. Mivel a legénybúcsú résztvevői akár több baráti társaságból is összetevődhet, érdeklődj az egyes emberek igényeit illetően.

4. A kényes kérdésekben, mint az anyagiak, a szállás és a sztriptíztáncosnő, mindig tartsatok szavazást, senkit ne kényszerítsetek semmire.

5. Hogy a legénybúcsú tagjai jól megkülönböztethetőek legyenek, csináltassatok egyenpólót vagy valamilyen egyéb kellékkel tegyétek magatokat észrevehetővé és egy csapattá.

6. A vőlegény számára legyen meglepetés a buli, neki ne kelljen anyagilag sem részt vállalnia annak szervezésében, és természetesen vendégnek számítson a buliban.

7. És a legfontosabb: a legénybúcsú történései a legénybúcsú résztvevői között maradnak! Engedély nélkül ne tegyél fel a többiekről képet a Facebookra, és legfőképpen ne mesélj el minden részletet a menyasszonynak, vagy a menyasszony legjobb barátnőinek!

(Fotó: tricks4life)