Jump to content

Egy időtlen illat erős férfiaknak: Versace Man Eau Fraiche

2015. 04. 28. 20:23

Már lassan tíz éve töretlenül az egyik legnépszerűbb férfi illat a Versace "Friss Víz" parfümje, a a Versace Man Eau Fraiche. Kevés piaci parfüm ilyen hosszú életű, de a Versace kékes üvegcséje valamit nagyon tud.

2006-ban dobta piacra a divatguru nevével fémjelzett parfümgyártó a "Friss Víz" névre hallgató illatát, mely azonnal a férfiak egyik kedvenc illata lett. Nem csoda, hiszen a pasik mindig is jobban szerették a könnyed, légies, frissítő illatokat a nehezebb, édeskésebb parfümöknél.

A zsálya, tárkony, rózsafa, bors és számos egyéb összetevő, különös párosításának csodálatos kombinációja ez az Olivier Cresp által megalkotott illat, aki olyan parfüm márkák illatait is keverte, mint a Nina Ricci, a Paco Rabanne, a Dior és a Kenzo, valamint néhány Armani illat.

Az időtlen illat klasszikus, határozott és férfias, mégis nyáriasan könnyű, ugyanakkor egész évben bátran használható. A Versace erős kisugárzással rendelkező, az életet élvező, szabadságra vágyó férfiaknak ajánlja ezt az illatot, olyanoknak, akik szeretik a luxust és követik a divatot.

Nem beszélve arról, hogy ha ezt az illatot választod, immáron egy 10 éves sikertörténet lenyomatának felhőjét viheted tovább, miután befújtad magad.

(Fotó: versace.com)