Jump to content

Ezeket nem veszik észre a férfiak II.

2015. 03. 29. 14:36

A férfiak,mnt az köztudott elégggé figyelmetlenek és olykor nem vesznek észre olyan nyilvánvaló dolgokat sem, melyek az orruk előtt vannak. Pláne ha ezek apróságok.

Fehérnemű:
Na jó, nyilván észreveszik, ha addig nem látott csipkés csoda van egy nőn. Ám valószínűleg sokkal jobban izgatja őket, hogyan boldogulnak majd a melltartón a kapcsokkal, mint a tény, hogy ez most új-e vagy sem.

Egy kilós fogyás:
Erre nem kapják fel a fejüket, az tuti. Egyébként az átlagosnak mondott férfiakat kevésbé érdekli a szerelmük testsúlya. Ezen inkább a nők rágódnak. Pedig nem kellene.

Milyen ruhára/kiegészítőre/könyvre/hasznos kütyüre vágysz már hónapok óta:
Csacsi dolog arra várni, hogy a pasik mindent megjegyez, amit valaha is említettetek neki, és karácsonyra vagy a szülinapotokra azt a bigyót vagy izét veszi majd meg, amit fél évvel ezelőtt látott veled a kirakatban. És megsértődni, bánkódni vagy duzzogni sem érdemes amiatt, ha egy férfi nem gondolatolvasó. Ha kell nektek valami, amire szükségetek van, és régóta vágytok rá, nyugodtan vegyétek meg magatoknak. Amit ajándékba kaptok, legyen meglepetés.

A kedvenc magazinotok:
Azt sem várható el, hogy majd minden hónapban megveszik ajándékba azt a magazint, amit évek óta olvastok, különösen akkor, ha ez egy női lap. Ugyanígy nektek sem kell számontartanotok, mit olvas a párotok, és nem muszáj beszereznetek.

Kiegészítők és apró részletek:
A férfiak azt sem veszik észre, ha lecserélitek a gombokat a kardigánon, vagy ha az égszínkék öv helyett türkiz övet vesztek a nadrághoz. Vagy ha észreveszik, akkor sem biztos, hogy szóvá teszik. Csak akkor szólnak, ha nagyon nem tetszik nekik...