Jump to content

Tények a férfiasságról II.

2015. 02. 09. 16:49

Sok olyan dolog van a férfiak legdrágább szervéről, melyet még csak nem is tudnak. Ilyenek a következőek is.

Bumeráng alakú:
Tudta, hogy a pénisz hossza közel a duplája annak, ami a hasüregen kívül látható? És hogy misszionárius póz közben szabályos bumeráng alakot vesz fel? Többek közt ez is nagyon jól látszik azokon az MRI felvételeken, amelyek a tudomány nevében szeretkező párokról készültek a közelmúltban.

Az első helyezett:
A pasiknál a férfiasság jelképe a nagy pénisz, így mindenki nagyobbat akar. Hogy mekkora a ma ismert legnagyobb méretű hímtag? Valamivel hosszabb, mint 34 centiméter, melynek büszke tulajdonosát természetesen azonnal meg is környékezte a pornóipar - amit ő elutasított. További érdekesség: a korábbi legismertebb péniszrekorder, az egykori pornószínész, John Holmes hímtagjának hiteles méretét valójában nem is tudni: 25-től 38 centiig terjednek a becslések.

Edzésben kell tartani, ha nem akarja, hogy összemenjen:
Számtalan vicc alapját képezi, hogy a pénisz mekkorára zsugorodik a hideg vízben, ez azonban nem jelent tartós méretcsökkentést. Amint azonban feljebb már szó volt róla, a dohányzástól tartósan zsugorodhat – ahogy attól is, ha tulajdonosa nem használja eleget. A webmd.com szerint ugyanis ilyenkor a pénisz testét alkotó szövetek veszítenek a rugalmasságukból, aminek következtében 1-2 centivel is (!) megrövidülhet a hímtag. Szóval a cölibátust fogadott dohányzó férfiak most már tényleg gondolkodjanak el egy alapos életmódváltáson.

7 kalória:
A sperma tele van értékes tápanyagokkal, hasznosítására most nem írnánk tippeket. De hogy számadatokkal is hozzájáruljunk tudása bővítéséhez: tudta, hogy egy teáskanálnyi anyagban 7 kalória van?

Veszélyes is lehet:
A megfelelő higiénia mind a női, mind a férfi nemi szervek esetében elengedhetetlen, hiszen enélkül – a szimplán gusztustalan élmények mellett – a fertőzésveszély is megnő. Ráadásul egy péniszen 42 különböző fajta baktérium tanyázik, melyek száma körülmetéléssel csökkenthető, hiszen az anaerob baktériumok leggyakrabban a fityma alatt megbújva találhatóak.

Forrás és fotó: webmd.com / Írta: Molnár Adrienn