Jump to content

Nőtípusok, akikkel mégis kezdhetsz II.

2015. 02. 04. 21:40

Ha igaz lenne a mondás, hogy „házi” vagy bármilyen egyéb nyúlra nem lövünk, a párkapcsolatok jelentős része esélyt sem kapna a kialakulásra. Úgyhogy hívd el nyugodtan a szomszédot, vagy a kollégát egy randira.

A legjobb barátod testvére:
Ha őszinte baráti kapcsolatról van szó, egyikőtökben sem kelthet ellenérzést, ha a húgát vagy a nővérét randira hívod. Sőt a cimborád még örülhet is neki, hogy együtt lát titeket – feltéve, ha hosszú távra tervezel, nem pedig egyéjszakás kalandot akarsz. (Utóbbi esetben viszont tényleg nem ajánljuk a liezont, mert rosszabb esetben rámehet a haverságotok.)
Amennyiben a haver bír téged, miért ne akarna hasonlóan kellemes társaságot a testvérének? Kiváló kommunikációs stratégia, ha a bátyus vagy az öcsi szól néhány szót a csajnál az érdekedben.
És előre szólunk: a leányzót hímes tojásként kell kezelned. Ha mégsem jön össze a dolog, állj elegánsan a helyzethez – a barátod is meg fogja érteni, hogy nem őrajta múlik, kialakul-e valami köztetek.

A főnököd:
Szinte természetes, hogy a főnökasszony valamilyen szinten bejön neked. Gyakran látod, sok időt töltesz vele, hasonló az érdeklődésetek, ugyanazon a területen dolgoztok, és van egy rakás közös ismerősötök, tehát hasonló körben is mozogtok.
Mielőtt azonban rámoccannál a dögös felettesedre, mindenképpen pillants bele a munkahelyi etikettbe, nehogy az utcán találd magad a merész vállalkozásod miatt! Erre a szituációra is vonatkozik, hogy csak akkor éri meg belemenned, ha komolyak a szándékaid.
Gondold végig: amennyiben mégsem alakulnak a dolgok a tervek szerint, attól még ugyanúgy „alatta” kell dolgoznod – sajnos nem szó szerint. Első lépésnek tökéletes, ha meghívod egy italra, s kötetlen beszélgetés során meglátod, mi történik.

Forrás és fotó: men.hu / Írta: Molnár Adrienn