Jump to content

Heti filmajánló - 6. hét

2015. 02. 03. 20:27

A héten rengeteg új filmet láthatunk. Van itt rajzfilm, akció és kőkemény dráma is, csak győzze az ember nézni.

Csingiling és a Soharém legendája (Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast): A Soharém legendájában Csingiling és a Disney tündérei a megszokott, szívmelengető mesevilágban indulnak olyan kalandra, amely az utolsó pillanatig a székhez szegeti a nézőket. A vidám és tehetséges állattündér, Gida szerint könyveket nem szabad a borítójáról megítélni, ahogy állatokat sem az agyaraik mérete alapján – ezért összebarátkozik a hatalmas és titokzatos lénnyel, a Soharémmel. Míg Csing és a többi tündér kissé aggódva nézik Tündérlak új lakóját, az elit felderítő tündérek úgy döntenek, inkább foglyul ejtik a lényt, mielőtt az elpusztítja az otthonukat. Gida azonban a szívére hallgat és kockáztatja a többiek barátságát, amikor arra kéri őket, segítsenek megmenteni a Soharémet.
Rendezte: Steve Loter

Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending): Jupiter Jones (Mila Kunis) éjszaka született, és a jelek az mutatták, kivételesen nagy jövő áll előtte. Ám ez a jövő nem akar megérkezni: a lány hiába álmodozik, csupán gazdag házakban takaríthat.
Ám váratlanul megjelenik Caine (Channing Tatum), és mindent megváltoztat. A genetikailag átalakított ex-szuperkatona egyetlen okból jött a Földre: hogy magával vigye Jupitert, akinek genetikus kódja földönkívüli örökséget rejt. A jóslat talán igaz volt. Talán valóra is válik. Ám a világ kibillent egyensúlyát helyreállítani szinte lehetetlen feladat… még a kiválasztottnak is.
Rendezte: Andy és Lana Wachowski
Főszerepben: Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean

Rendíthetetlen (Unbroken): Az Oscar-díjas Angelina Jolie a rendezője és a producere ennek a nagyszabású drámának, amely Louis „Louie” Zamperini (Jack O’Connell) olimpikon és háborús hős hihetetlen életét követi nyomon. Louie két társával együtt túléli egy repülőgép lezuhanását a második világháborúban, és 47 napig hánykolódnak egy tutajon, majd elfogja őket a japán hadsereg, és fogolytáborba kerülnek.
Rendezte: Angelina Jolie
Főszerepben: Jack O’Connell, Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund, Finn Wittrock

Forrás és fotó: rezirb.com / Írta: Molnár Adrienn