Jump to content

Egy párkapcsolat kritikus pontjai I.

2015. 01. 28. 13:45

Gondolom senki számára nem újdonság, hogy egy párkapcsolatnak vannak kritikus pontjai. Egyesek talán meg is éltek ezek közül már párat. De ha te még nem, akkor most figyelj, mert eláruljuk mire kell vigyáznod.

Kezdeti nehézségek:
Ahhoz, hogy egy kapcsolat egyáltalán komolyra fordulhasson, bizony szükség van a kezdeti nehézségekre. Egyesek szerint az olyan kapcsolat, mely túl könnyen indul, nem is lesz tartós soha sem.
Ha ez nem is, de az mindenképp igaz, hogy a kezdeti egymásra hangolódás nehézségeit minden párnak ki kell állnia, és meg kell próbálnia túl lépni rajta, hiszen csak akkor lehet a következő szntre lépni és azt mondani, hogy a kapcsolatotok fontos mind a kettőtöknek.

Összeköltözés:
Egy kapcsolat első fontos mérföldköve az összeköltözés.
Mindenki ismeri a mondást, miszerint "lakva ismerszik meg az ember". Nos ez a kapcsolatokra még inkább igaz, hiszen ilyenkor a mások olyan dolgait is látjuk, melyek esetleg nem tetszenek. Illetve nem csak akkor "kell" a másikkal egy légtérben tartózkodnunk, amikor az nekünk jól esik, hanem bizony a kisebb vagy esetleg nagyobb viták után is. Akkor is ha haragszunk rá.
Ez pedig nem könnyű, és sajnos nagyon sok kapcsolat nem éli túl ezt a mérföldkövet.

Forrás és fotó: fokuszbanano.hu / Írta: Molnár Adrienn