Jump to content

A legveszélyesebb szexpóz

2015. 01. 28. 16:03

A Kámaszútra egyes szexpózai nagyon veszélyesnek minősülnek, hiszen extrém hajlékonyság is az előfeltételek közé tartozik. Egy kutatásból ennek ellenére kiderült, hogy a legveszélyesebb szexpóz egy igazi klasszikus.

Mint az egy brazil kutatásból kiderült a világ egyik legveszélyesebb szexpóza nem más, mint a lovagló póz.

Hogy miért is ez?
A számok mindent megmagyaráznak, hiszen ez a póz felelős a pénisztörések közel 50 százalékáért. A második helyre, 29 százalékkal a kutyapóz került, így a legtöbb férfi jobban teszi, ha leszokik a doggy-style-ról, hacsak nem akarja, hogy baleset érje.

De milyen is ha eltörik?
A pénisztörésnél nem egy olyan sérülésre kell gondolnunk, mint a lábtörés. Előbbi esetében a barlangos testeket körülvevő kötőszöveti tok vagy az inas lemez törik meg. Ez nem csupán rettenetes fájdalommal jár, mindemellett a pénisz bevérzik, megdagad, s persze azonnal lekonyul.

A 2015. januári kutatást - ami először a „Advances in Urology” nevű lapban volt olvasható – brazil orvosok és tudósok felügyelték, akik a szex veszélyeire akartak rávilágítani. Ehhez 13 éven keresztül olyan pácienseket vizsgáltak, akiket pénisztöréssel szállítottak a különböző sürgősségi osztályokra. A betegeket tekintve átlagosan 34 évesek voltak és a fele hallotta, ahogy épp eltörik a kedvenc szerszáma.

Forrás és fotó: / Írta: Molnár Adrienn