Jump to content

Kérdések, melyektől biztosan beléd szeret III.

2015. 01. 26. 16:57

Nem is olyan rég beszámultunk róla, hogy néhány kutató megfejtette a szerelmes kérdések titkát. Ez nem más, mint hogy az általuk meghatározott kérdéseket egy bizonyos sorrendben feltéve a kiválasztott biztosan beléd fog szeretni. Próbáljátok ki.

25. Mondjatok három olyan igaz állítást, ami úgy kezdődik, hogy „mi mind a ketten...”! Példa: „mi mind a ketten úgy érezzük most, hogy...”

26. Fejezd be ezt a mondatot: „bár lenne valaki, akivel megoszthatnám...”!

27. Ha partnerednek közeli barátjává válnál, mondd el, mit kéne neki tudnia rólad!

28. Mondd el partnerednek, hogy mit szeretsz benne, de egészen őszintén, olyan dolgokat is felsorolva, amiket az ember nem szokott egy ismeretlennek mondani!

29. Meséld el a másiknak életed legkínosabb pillanatának történetét!

30. Mikor látott utoljára valaki sírni téged? És mikor sírtál utoljára egyedül?

31. Mondj valamit a partnereddel kapcsolatban, amit már most szeretsz benne!

32. Mi az, ami olyan komoly dolog, hogy nem szabad vele viccelni, már ha egyáltalán vannak ilyen dolgok?

33. Ha ma éjszaka meghalnál úgy, hogy addig már nem is kommunikálhatsz többet egyáltalán senkivel, mivel kapcsolatban sajnálnád a legjobban, hogy nem mondtad el valakinek? És miért nem mondtad el még ezt neki sosem?

34. Kigyullad a házad és benne minden tulajdonod. Kimentetted már a szeretteidet és háziállataidat, de már csak egyvalamiért tudsz visszarohanni, hogy kimentsd. Mi lenne az? Miért?

35. Családtagjaid közül kinek a halálát lenne a legnehezebb feldolgoznod? Miért?

36. Mondd el egy személyes problémádat, és kérd a partnered tanácsát, hogy ő hogyan oldaná meg! Aztán kérd meg a partnered, hogy azt is mondja meg, hogy szerinte benned milyen érzések lehetnek ezzel a kiválasztott problémával kapcsolatban!

Forrás és fotó: nytimes.com / Írta: Molnár Adrienn