Jump to content

Barátság az exel?

2015. 01. 03. 11:50

Ez egy igen megosztó kérdés, vannak akik szerint lehetséges barátságo kötni az exünkkel és vannak, akik szerint ez teljességggel lehetetlen és felesleges is. Te melyik csoportba tartozol?

A barátság a volt párunkkal kétélű fegyver és nagyon nehéz is. Vannak, akik egyáltalán nem is képesek rá, míg mások szerint ez felesleges és hálátlan feladat is.

Egyrészt ha nem vagyunk túl a másikon, akkor rosszul esik, hogy ha ö igen, és nem tudunk rá ugyanazzal a szemmel nézni, hiszen bánt minket a boldogsága. Ha viszont túlléptünk rajta akkor is nehéz, hiszen elvész időközben minden, ami valaha összekötött titeket. Nem mindig van miről beszélnetek és a hallgatás csak még zavarbaejtőbb, mint bármi más, amit együtt átéltetek.

Ha mégis arra adjátok a fejeteket, hogx az exetek barátjai maradtok, mikor a kapcsolatotoknak már annyi, akkor nagyon sok mindent át kell gondolnotok és meg kell beszélnetek. Melyek azok, amik tabu témák és melyek azok, amiket csak óvatosan lehet érinteni egy-egy beszélgetés vagy közös bulizás alkalmával.

Forrás és fotó:

Írta: Molnár Adrienn