Jump to content

Ezért csaljuk meg a párunkat II.

2014. 12. 27. 11:13

Sok olyan dolog van, ami miatt az emberek megcsalják a párjukat. Sokak szerint ezek elfogadható indokok, sokak szerint pedig erre nincs jó ok. De lássuk, melyek azok, melyek ha bekövetkeznek a kapcsolatunkban, akkor jó eséllyel számíthatunk némi fennakadásra.

Szexuális élet hiánya: Óriási és rendkívül nyomós érv a félrelépések listáján a szexuális élet megromlása. Egyesek képtelenek elfogadni a vele járó megszokást, nem tesznek semmit az újdonságért, mások csupán a monogámiát gyűlölik.

Utóbbival csak akkor van baj, ha egyoldalú a dolog és a hűséget elvárjuk, de ugyanezt nem biztosítjuk. A megcsalás férfi részről sokkal inkább csak a testiségre, míg női részről inkább a lelki támasztékra irányul.

A férfiak ezért nem értik, miért csinálnak olyan óriási patáliát a nők, ha ilyesmi kiderül (főleg, ha nem működött a szexuális élet), a nők pedig azért borulnak ki, mert jóval többet látnak a semmit sem jelentő együttlétbe. Nincs két egyforma ember, aki ugyanúgy élne meg egy ilyen esetet, de az biztos, ha a szexuális életetek legalább annyira változatos és stabil, mint a kapcsolatotok, akkor egyiktőtök sem fog félrelépni.

Nem hagytok elég teret egymásnak: Bármennyire furcsa, valóban igaz, hogy sokszor együtt jár a hűséggel az, ha teret hagytok egymásnak, bár ezt többen képtelenek elfogadni. Ebben az esetben sok minden összefügg. De ha az ember érzi a feltétlen bizalmat, akkor igyekszik annak megfelelni – akár a tisztelet, megbecsülés, akár valóban a szerelem végett.

Amikor folyton csöng a telefonod, ha néhány órára kimozdulsz otthonról, vagy sosem tudsz pihenni, lazítani, akkor szinte menekülni fogsz a kapcsolatodból. Ha ehhez társul az állandósuló faggatózás és ellenőrizgetés, akkor jóformán belebeszélik a hasadba a félrelépést.

Persze ez még nem mentség, aki nem akar egyéjszakás kalandba bonyolódni, az nem fog, mert egyszerűen így döntött. De az kétségtelen, hogy ha valami végett megromlik a kapcsolatotok (és nem javítotok rajta), akkor az egy idő után akár megcsalással is végződhet.

Forrás és fotó: worldwidewomengroup.com

Írta: Molnár Adrienn