Hozzávalók:
- 3 tojás
- 3 kanál liszt
- 3 kanál barnacukor
- 1 csomag főzős csokipuding
- 1/2 l tej
- 7 szem édesítő tabletta
- 2 dl habtejszín
- 5 dkg étcsokireszelék a tetejére
Kikeverjük a tojássárgákat a barnacukorral, majd beletesszük a lisztet. A kemény habbá vert tojás fehérjét laza mozdulatokkal hozzáadjuk.
Sütőpapírozott tepsiben megsütjük a piskótát. Ha kihűlt, keresztben 3 csíkravágjuk a tésztát.
Előírás szerint megfőzzük a csokipudingot.
Ha már nem meleg, hozzákeverjük a kemény habbá vert habtejszínt.
Egy tésztacsíkot tányérra fektetünk, és megkenjük a csokipudingos krémmel. A másik lap következik, majd a csokikrém, majd a harmadik tészta. A tetejére pedig megint kenünk egy kis krémet.
Legvégül csokireszelékkel megszórjuk a süti tetejét, és 2-3 órára hűtőbe tesszük. Szeletelve kínáljuk.
Forrás és fotó: mindmegette.hu
Írta: Molnár Adrienn