Jump to content

Tabutémák az első randin II.

2014. 12. 04. 21:23

Vannak olyan témák melyekről nem szívesen beszélünk az első randin. Vagy ha szívesen is beszélnénk, akkor sem szabadna, hiszen ezek tabunak számítanak, míg jobban meg nem ismerjük a másik személyt.

Bizalmas kérdések: Vannak mindenki életében olyan dolgok, melyekről nem szívesen beszél. Erről általában mi nem szoktunk beszélgetést kezdeményezni, de ha a másik fél megteszi, akkor is lehet szépen közölni, hogy erről majd inkább máskor.
Ezeken kívül vannak olyan témák is, melyek ugyan bizalmas információnak számítanak, de jobb ha a másik fél előre tisztában van velük. Például ha van gyerekünk, vagy a szüleinkkel élünk, akkor azt kultúráltan jobb ha előre közöljük és nem utólag derül ki. El kell hinnünk, hogy ha a nőnek tetszünk, akkor esetlegesen az ilyen dolgok nem fogják futásra késztetni.

Férfias témák: Ha tudod, hogy nem szereti sem a focit, sem az autókat, akkor talán jobban teszed ha nem áradozol ezekről a dolgokról túl nagy vehemenciával. Jobb ha ezeket a témákat a haveri beszélgetésekre tartogatod, hiszen ha nem tud a hölgy hozzájuk se szólni, akkor beáll a kínös csönd, te meg egy bunkónak fogsz tűnni, akivel nem lehet semmiről sem beszélni.

Erotikus kérdések: Ha egy nőt már az első este ágyba tudsz vinni, hidd el azt látni fogod rajta. Ha viszont a hölgy nem ilyen, akkor bizony nagy pofon lehet ha ráveted magad erre a témára. Ekkor a nő fejében elkezd villogni a kis lámpa, hogy bizony csak egy újabb szoknyavadásszal van dolga, akit csak az érdekel, és innentől veszett ügyed van. Jobban teszed tehát ha maradsz a flörtölésnél és nem utalgatsz vagy ne adj isten kérdezel ezzel kapcsolatban semmit.

Forrás és fotó: femina.hu

Írta: Molnár Adrienn