Jump to content

Tabutémák az első randin I.

2014. 12. 03. 17:44

Bizony vannak olyan dolgok és témák, melyeket jobb nem feszegetni, pláne nem az első randevú alkalmával. Ezek egy része túl korai a másik része pedig olyan privát dolog, melyet nem mindenki szeret megosztani egy kvázi vadidegennel.

Ezen témák többségét, jobb ha te magad fel se hozod, de ha már bármelyik szóba kerül, akkor a mély hallgatás helyett inkább mondj pár pozitív dolgot.

- Ex: Az ex akta tipikus ilyen tabu téma az első randin. Ha rákérdez a másik fél, biztos lehetsz benne, hogy arra kíváncsi túl vagy-e már a dolgon, így áradozni semmi képp nem ajánlatos, mint ahogy azt ecsetelni sem, hogy mennyire borzalmas volt. Röpke néhány semleges mondattal intézd el a témát, melyből átjön, hogy lezártad a dolgot és már jöhet is a következő téma.

- Betegségek: Ha épp beteg vagy persze nyugodtan mond meg, de amúgy a nőket nem érdekli, hogy reggel milyen volt a fejed vagy egyébb testrészed vagy, hogy milyen hősiesen élted túl a gipszben töltött pár hetet, mikor eltörted a karod. Az első randin alapból minden furcsa a másikon, nem kell ezt még megfejelni minden nyavaláyd részletes beszámolójával.

- Vagyon: Ha nem akarod, hogy a hölgy az alapján válasszon téged, hogy mennyi az annyi, akkor nagyon egyszerű a dolgod: ne tedd ki a kirakatba. Sok férfi panaszkodik, hogy a nőket csak a pénz érdekli. Na de uraim, ha nem BMW-el jöttök az első randira és Rolex órával villogtok, akkor senkinek nem fog feltűnni mekkora is a vagyon.

Forrás és fotó: sheknows.com

Írta: Molnár Adrienn