Jump to content

Így ne udvarolj II.

2014. 12. 03. 16:54

Vannak dolgok, melyeket bizony jobb ha egy férfi nem csinál udvarlás csímszó alatt. Ezek többségétől a nőt a sikítófrász fogja kerülgetni és nem a karjainkba hanem egyenesen a másik irányba fog szaladni. Ha te sem tudod, mik ezek a dolgok, akkor következő összeállításunk neked is szól.

A váratlan tehetségkutató-show: Örülünk, hogy ha valaki remekül gitározik, énekel vagy szaval. De nem mindig és minden esetben kell ezt a tehetséget megmutatni már az első alkalommal. Nem egy elmélyült beszélgetés közepén kell eme tehetségedet fitoktatni, hogy ezzel levedd a nőket a lábukról.

Túl sok duma a szexről: Sose jó jel, ha egy férfi a szexuális teljesítményét ecseteli, pláne ha még azt sem tudjuk róla, hogy hány testvére van. Mindennek eljön az ideje előbb vagy utóbb, nem kell nagyképűnek lenni, hogy órákig bírod az ágyban és két menet is simán mehet egymás után, mert ez a legtöbb nőt csak elkedvteleníti. Persze vannak kivételek, akik buknak az ilyesmire, de őket általában csak egy éjszakára lehet megkapni.

Képek a férfi nemesebbik szerszámáról: Nem. Soha. Semmilyen körülmények között sem. Najó esetleg ha a kissé unalmas kapcsolatát akarja feldobn az ember, akkor talán, de az udvarlás fázsábal semmi esetre sem. Ilyenkor primitívnek és visszataszítónak találja minden épkézláb női személy.

Klasszikus csajozós szövegek: "Kőkóla?" "Helló cica! Van gazdád?" és hasonszőrű tárasik sem nyerők. Azokat a férfiakat, akik ezekkel próbálkoznak nagyon is lenézik a nők, méghozzá nem véletlen, hiszen ezek a világ legszánalmasabb szövegei. Tessék kérem egy értelmes lényhez méltó mondattal megtenni az első lépést.

Forrás és fotó: pua.hu

Írta: Molnár Adrienn