Jump to content

Így ne udvarolj I.

2014. 12. 02. 17:52

Az udvarlásnak is megvannak a maga szokásai. Vannak, akik nagyon jók benne és vannak akik nagyon nem. Az útóbbiaknak sírva üzenik nők milliói, hogy ne így udvaroljanak.

- Túlzások túlzása: Nem akarom nagyon ragozni, egy egyszerű példával szemléltetném csak.
„Tudod, órákig ültem az ágyad mellett, amíg aludtál, és néztelek, miközben potyogtak a könnyeim, hogy milyen gyönyörű vagy. Elképzeltem, hogy milyen csodálatos anyja lehetnél gyermekeinknek, s lelki szemeimmel láttam, ahogy egymás mellett, szerelemben öregszünk meg”
Na így sose! Aki nem látta a Bájkeverő című filmet annak ajánlom, van benne egy nagyon jó jelenet pont erre vonatkoztatva.

- Túlzó kitárulkozás az első pillanatban: Persze a nők szeretik az őszinteséget és az érzelmes férfiakat. De senki nem akar az első randin azzal foglalkozni, hogy hány nőd volt és mi volt a baj velük, vagy hogy milyen egészségügyi panaszaid vannak. A lényeg a fokozatosság. Próbálj meg fokozatosan nyitni a másik felé, mnt egyből mindent rázúdítani.

- Bemutató az ászságodból: Az ömlengés magadról szintén nem egy jó pont a nő szemében. Persze csak az igazi nőjében nem, a plasztik cicáknak tökéletesen jó ez is. Úgyhogy hanyagold a „Képzeld, miután megcsináltam a harmadik diplomámat, a spórolt pénzemből vettem egy vadiúj Renault Cliót, és elvittem anyámékat egy Európa-körútra. A barátnőimet is mindig a tenyeremen hordom, kérsz még egy kis lazacot?” szöveget.

Forrás és fotó: pedestrian.tv

Írta: Molnár Adrienn