Jump to content

Star Wars - a harmadik trilógia

2014. 11. 30. 09:20

Úgy tűnik az idei év vége és a jövő év is a nagy klaszikusok visszatéréséről fog szólni. Idén még láthatjuk újra a kér kelekótya Dumb-ot, aztán jövő év első felében a dínók térnek vissza és második felében a jó öreg jedik is megmutatják mit tudnak.

Sok herce-hurca és cikkezés után nagy talányok övezték, hogy ki is fogja tovább vinni George Lucas névjegyét, aztán végül kaptunk egy rendezőt, aki már olyan filmeket adott nekünk, mint a Star Trek két része. Ő nem más, mint J.J. Abrams. (Hogy a régi Wars és Trek közötti ellentét az idő múlásával hova lett, hogy most ő rendezheti ezt is, azt nem tudom. Minden esetre kíváncsi lennék rá.)

A film történetéről ugyan semmit nem tudunk még mindig, de már előzetese van. Persze ez is olyan jól semmit mondóra lett megcsinálva, hogy le a kalappal.

Abban azonban biztosak lehetünk, hogy az eredeti szériában helyet kapó Carrie Fisher, Mark Hamill és Harrison Ford most újra csatába száll az erő jobbik oldalán. Mindezt teszik 2015. december 18-án (USA dátum) a Star Wars - Az ébredő erő alcímet viselő grandiózus moziban.

Forrás és fotó: imdb.com

Írta: Molnár Adrienn