Jump to content

A válás igazi okai II.

2014. 11. 29. 16:09

Az emberek nagyon sok és nagyon különböző indokból válnak el. Viszont van néhány, melyet külön ki lehet emelni a tömegől, hiszen ezek a leggyakoribbak.

- Túl fiatalon házasodtak: Sajnos ez a mai világ gyereke. Az emberek túl fiatalon és túl meggondolatlanul, első szerelmükben mindent hátrahagyva kötnek házasságot. És bizony ezen házasságok 90%-ának a válás a vége. Ezen kívül persze nagyon fiatalon is esnek a mai "gyerekek" teherbe, mely után már a szülők és mindenki más is rájuk tukmálja a házasságot, hogy a gyermek egy igazi csalában nőjön fel.

- A férj a feleségen élősködött: A férfiak lusták, ezt mindenki tudja. Viszont nagyon gyakori az, hogy a nő tartja el a férfit, aminek pedig normális esetben pont fordítva kéne lennie. Ebben az esetben általában a férj csak kifogásokat keres arra, hogy miért nincs munkája, míg a feleség egész nap dolgozik, hogy eltarsa mindkettejüket és a férfi mindeközben nem tesz semmit a háztartásban csak meccset néz és a vacsorát követeli.

- Nem jó ok miatt házasodtak össze: Sajnos a fiatal generáció másik nagy hibája, amellett, hogy fiatalon házasodnak, hogy sajnos nem mindig jó ok miatt. A szülői befolyás vagy csak mert jó ötletnek tűnik még nem elegendő arra, hogy két ember összekösse az életét íly módon.

- A férj bizalmatlanásga: A férj túl sok hazugságon kapja rajta a felségét és ezért egy után már nem tud bízni abban amit mond. Vagy hogy egyáltalán elmond-e mindent. Minden egyes szava mögött egy második jelentést és egy másik igazságot kezd keresni, mely a végén megöli a kapcsolatot.

Forrás: huffingtonpost.com

Fotó: berryripe.com

Írta: Molnár Adrienn