Jump to content

Az úriember ismérvei I.

2014. 11. 28. 13:57

Ha azt hiszed udvariasnak lenni ma már nem divat, akkor nagyot tévedsz. Ahhoz, hogy egy nőt levágy a lábáról a legjobb ha mindig szem eltt tartassz néhány egyszerű szabályt. Hogy mik is ezek, azt máris elárulom.

Az igazi úriember nem káromkodik. Bizony, hiába olyan nagy divat manapság a mondandódba minél több vulgárs kifejezést csempészni, ettől még ronda dolog. Lehetőség szerint hanyagold a "b" betűs szót és ezzel együtt próbáld meg a többi fantasztikusan kifejező szót is elhagyni. Hidd el, sokkal jobban fogsz tetszeni a nőknek ha nem úgy beszélsz, mint egy kocsis.

Ezen kívül, van egy másik dolog, amt megtehetsz, ezzel is bizonyítván udvariasságod. Ez pedig, hogy hagyod, hogy a hölgy foglaljon helyet először az asztalnál. Tudjuk, ez már gyakrolatilag csak az első randin szokás, de hidd el jobban jársz ha legalább megvárod, míg helyet foglal. Ezzel is elkerülöd annak a kockázatát, hogy bunkónak tűnj.

Amit még megtehetsz bizonyítván figyelmességed, hogy tartod neki az esernyőt. Ez nem csak azért a te feladatod, mert általában a férfi a magasabb és így a nőnek nem kel kepesztenie, hogy te is beférj alá, hanem met így is a gondoskodásodat fejezed ki. Látja, hogy törtödsz vele és még csak véleglenül sem hagyod, hogy megfázzon.

Forrás és fotó: yestheyareallours.com

Írta: Molnár Adrienn