Jump to content

Jurassic World - A dínók visszatérése

2014. 11. 27. 18:45

Gyermekkorunk meghatározó filmje, mely után minden kisgyerek paleontológus akart lenni és addig túrta a homokot egy kis obszidiánért, míg az anyukája rá nem szólt, hogy mozdulni nem lehet a kertben, most végre visszatért. Igaz már nem Spielberg rendezi, de azért ígéretesnek tűnik így is.

De ha nem a nagy öreg rendezi, akkor ki? Nos a rendező Colin Trevorrow, akit ha névről nem ismerünk ne lepődjünk meg, hiszen eddig gyakorlatilag semmit sem rendezett. Hogy mégis akkor miért is ő csinálta a filmet, azt nem tudni, minden esetre kíváncsian vártuk, mígnem végre megérkezett az első előzetes. Melyet már magyar felirattal is megcsodálhatunk.

A történet itt is, akár csak az előzményekben igen egyszerű. 22 évvel az Isla Nublar szigetén lezajlott tragédiát követően az őslénypark immár teljes erődobással üzemel, a park genetikusai pedig újabb, keresztezett fajok létrehozásán kísérleteznek. Egy minden eddiginél intelligensebb és vérszomjasabb hibrid csúcsragadozó azonban kiszabadul a fogságból, és a pokol újra elszabadul a szigeten...
Ismerős ugye?

A film főszereplői szerencsére már ismertebbek, mint a rendező. Chris Pratt, akit a galaxis egyik őrzőjeként ismertünk meg, ő volt a híres Star Lord, valamint Bryce Dallas Howard, aki többek közt az Alkonyatban és A segítség című filmben láthattunk ezelőtt.

De nem is ez a lényeg hanem, hogy a dínók: 2015. június 12.-én lepik el újra a mozikat.

Forrás és fotó: pdocknows.wordpress.com

Írta: Molnár Adrienn