Jump to content

Heti filmajánló - 48. hét

2014. 11. 25. 10:23

A héten igazán lesz minden. Vígjáték, rajzfilm, romantikus történet. Ennyire változatos sose volt a felhozatal, mint most. De lássuk mik is ezek a remek filmek.

Förtelmes főnökök 2. (Horrible Bosses 2.): Néhány évvel ezelőtt megismerkedhettünk a Nick, Dale és Kurt trióval, akik akkor ki nem állhatták a főnökeiket és fejükbe vették, hogy valamilyen úton-módon elteszik őket láb alól. Azóta sokat ejlődtek és bűnözőként tengetik tovább mindennapjaikat. A gond csak az, hogy piti kis bűnözők, akik nem érnek fel a nagyokhoz, ezért is próbálnak meg még galádabbak lenni immáron végtársként. Azonban egy simlis befektető sikeresen átveri őket így megindul a bosszúhadjárat.
Rendezte: Sean Anders
Főszerepben:

Egy szerelem története: Férfi (The Disappearance of Eleanor Rigby: Him): Egy hónappal ezelőtt megismerhedtük a történetet egy másik szemszögből, az volt a nőé. Most pedig ugyanez a szerelem egy másik megvilágítást kap, melyben megtudhatjuk, mi is történt a férfival ez idő alatt és mi játszódott le az ő lelkében illetve fejében a változások hosszú során.
Rendezte: Ned Benson
Főszerepben: Nina Arianda, Jessica Chastain, James McAvoy, Viola Davis, Ciarán Hinds, William Hurt

Madagaszkár pingvinjei (The Penguins of Madagascar): Emlékeztek még Kapitányra, Kowalskira, Ricora és Közlegényre? Tudjátok ők voltak azok a vicces kis pingvinek a Madagaszkárból. Na most ők kaptak egy egész estés filmet, melyben megmutathatják magukat és tehetséges vagy ép tehetségtelen hozzá állásukat a dolgokhoz.
A pingvinek ezúttal a világuralomra törő Dr. Octavius Vízagy ellen indulhak küldetésbe. De ahhoz, hogy legyőzzék őt bizony társulniuk kell az Északi Szél nevezetű titkos csoportosulással. Együtt pedig mindenre képesen képesek-e legyőzni a gonoszt az majd kiderül a filmből.
Rendezte: Simon J. Smith, Eric Darnell

Forrás és fotó: screenslam.com

Írta: Molnár Adrienn