Jump to content

A legpocsékabb karácsonyi ajándékok II.

2014. 11. 24. 11:12

Vannak dolgok, melyeket igazán nem illik ajándékozni. Ezen dolgok többségét általában a nagyszülők adják, de azét előfordul, hogy mások is beleesnek ezekbe a hibákba, jobb ötlet híján. Azért, hogy ez ne nagyon történjen meg, megmutatjuk, mik is ezek a borzalmas ajándékok.

Táska, sapka-sál-kesztyű-zokni - Ezek a dolgok mindenki ruhatárában fellelhetőek, ráadásul nem kis mennyiségben így ilyet adni gyakorlatilag olyan mintha nem is adnál semmit. Vannak persze kivételek, hiszen ma már lehet kapni kifejezetten okos telefonhoz készült kesztyűket, melyek ha rajtunk is vannak az érintőképernyőt nem zavarják. Táska esetén pedig érdemes egy kis csavart vinni a dologba, hogy ne csak a gardrób mélyére kerüljön az ajándékotok: kis kézitáskát, borítéktáskát, színházi táskát ajándékozni azért hasznos, mert ezekből garantáltan nincs mindenkinek otthon sok.

Pénz - Manapság ez a legelterjedtebb, de sajnos nem túl sok fantáziára utal ilyet ajándékozni, hiszen nem kell még csak becsomagolni sem, elég egy boríték és kész is. Érdemesebb a pénz helyett inkább, egy akkora értékű ajándék utalványt ajándékozni, mely a kedvenc üzletében levárásolható, így legalább tudni fogja, hogy tudjuk mit szeret.

Karácsonyfadísz - Gondoljatok bele: valójában olyan, mintha születésnapra gyertyát vennétek az ünnepeltnek. Érdemesebb helyette valami kis apróságban gondolkozni, ami akár hasznos is lehet, vagy pedig tudjátok, hogy az illető örülne neki.

Forrás és fotó: meska.hu

Írta: Molnár Adrienn