Jump to content

A legpocsékabb karácsonyi ajándékok I.

2014. 11. 22. 12:25

Közeleg a karácsony és már mindenki hetek óta azon agyal mit is adjon a másiknak ajándékba. Vannak, akiknek szuper ötletek jutnak eszükbe és vannak, akiknek nem. Nos inkább az utóbbinak, de az előbbinek is itt egy kis lista, melyen szereplő dolgok eszünkbe sem kéne, hogy jussanak.

Természetesen a lista szubjektív és egyénfüggő. Ezek a legáltalánosabb ilyen dolgok.

Tusfürdő, dezodor szett - Ez talán a legfigyelmetlenebb ajándékok egyike, hiszen sem a kiválasztásával, sem a becsomagolásával nem kell bajlódni. Ezek a szettek gyakorlatilag készen vehetők bármelyik nagyobb áruházban vagy drogériában és kicsit sem személyre szabottak. Arról nem is beszélve, hogy joggal gondolhatja az ajándékozott, hogy kellemetlen szaga van, különben mért adnánk neki ilyet.

Rénszarvasos, mikulásos, hóemberos, pingvinos és manós dolgok - Ezek a minták leggyakrabban ruhákon köszönnek vissza, melyeket valljuk be az ember az év 365 napjából kb egyen ha felvesz. Ez pedig pont az amelyiken megkapja. És ezen a napon is csak azért, nehogy megbántsa a másikat.

Takarító-/főzőeszközök - Ezek az ajándékok soha senkit nem lepnek meg és soha senki nem fog nekik örülni míg világ a világ. Így ilyet legalábbis soha eszünkbe se jusson adni, még annak sem, akit ki nem állhatunk.

Gyertya és gyertyatartó - Az ilyen ajándékok, akárcsak a bögrék inkább csak porfogónak jók. Abból a pénzből, amit ezekre szántok vegyetek inkább egy kis édességet vagy valamit, amit az ajándékozott szeret. Vagy ha már mindenképp ragaszkodtok ehhez a vonalhoz akkor készítsetek kézzel gyertyát vagy valami frappáns gyertyatartót és ajándékozzátok azt oda.

Forrás és fotó: femina.hu

Írta: Molnár Adrienn