Jump to content

Ajándékok, melyeket már beszerezhetsz

2014. 11. 21. 20:40

Sokan az utolsó pillanatra hagyják a karácsonyi ajándékok kiválasztását és megvételét is. De ha te nem akarsz az utolsó napokban a zsibongó plázában még ajándékra vadászni, akkor adunk oár tippet, mit is ajándékozz, amit már akár most is beszerezhetsz. Vagy legalábbis az előkészületeket megteheted.

Sok a egybe kötik a karácsonyt az eljegyzésükkel. Ez ma már eléggé felkapott dolog. Ezzel együtt jár viszont az is, hogy karácsony tájékán az eljegyzési gyűrűk ára a magasba szökik, ezért jobb ha előbb veszed meg és nem hagyod az utolsó pillanatra. Mivel eljegyzési gyűrűt választani amúgy is nehéz és sok fejtörtést igényel, így ha előbb kezded el a keresgélést azzal csak magadon segítessz, hiszen biztosan nem fogsz kicsúszni az időből. Sőt, még arra is marad, hogy kitaláld miként adod majd oda és mit fogsz mondani.

Egy másik dolog, amit jóval előtte beszerezhetsz, vagy legalábbis előkészítheted neki a terepet, az a kisállat. Legyen szó kedvesről, gyermekről, vagy akárkiről mindenki szereti az állatokat, ezért is remek ajándék ez. Jó ha már előre elkezdessz keresgélni, hiszen nagyon sok tenyésztőnél az őszi időszakban születnek meg a picik és így épp karácsony tájéken lesznek elhozhatók. Viszont mivel az ajándékozott nem tart veled a kiválasztásra, így fontos, hogy tudd mire vágyik és biztos legyél abban, hogy jó döntést hozol egy-egy kiskutya, vagy kiscica megvételével.

Hálás köszönet a kuponoknak, manapság nem csupán kedvező áron juthatunk el kedvenc úti céljainkhoz, hanem néhány kattintás alatt még azt is eldönthetjük, a visszaigazolást ajándékkártyán kérjük-e. Mindent elintéznek helyettünk, nekünk csak a legideálisabb megoldást kell kiválasztanunk, majd természetesen fizetnünk. A kuponokat mindenképpen érdemes ősz derekán keresgélni, főleg akkor, ha az a szándékod, hogy pl. szilveszterkor váltod be. A helyfoglalás ebben az esetben nagyon lényeges, hiszen a szobák gyorsan fogynak, nehogy a halogatás miatt maradjatok le.

Az utolsó a listán, amit már előre be lehet szerezni az a különböző utak mellett, az esetleges különböző események. Az élmények megszervezése a legtöbb esetben időigényes, ám ősszel garantáltan kevesebbe kerül, mintha a karácsonyi zsúfoltság közepén próbálkoznál. Ráadásul így a lehetőségek tárháza is szélesebb, úgyhogy nem érdemes halogatni az ötletbörzét. Egy jó koncert a két ünnep között, vagy csak egy wellness hétvége az ünnepek után. A választék kifogyhatatlan, csak tudni kell mire is vágyik a másik igazán.

Forrás és fotó: chicagonow.com

Írta: Molnár Adrienn