Jump to content

Apró dolgok tárolása I.

2014. 11. 16. 18:47

Mindenkinek az agyára megy, mikor apró dolgokat nem tudnak megfelelően tárolni. Ezek gyakran elvesznek, eltűnnek, vagy csak szipmlán szana-szét szóródnak a lakásban, és mikor kellene közüllök valamelyik akkor sosincsenek sehol. Bemutatunk pár tippet, hogyan is lehet ezeket könnyen tárolni.

A következő pár tipp inkább a nők számára lehet hasznos. De uraim, ha titeket is idegesítenek a szerte hagyott női dolgok, akkor jobb ha a következőket megmutatjátok kedvesetnek, és máris pár gonddal kevesebb van az életetekben. És talán egy vacsora előtt így hamarabb elkészül a hölgy is.

A nők leggyakrabban a hullámcsattjaikat hagyják el és keresik akár órákig is. Sajnos ezek a kis csattocskák elég kiábrándítóak, de nagyon könnyű őket tárolni. Elég ha veszünk egy mágnest, és beletesszük egy pohár aljába. Innetől kedve már csak bele kell majd dobálni a csattokat és már kész is.
A hullámcsatton kívül még a hajgumi megtalálása lehet nagy kihívás. Ennek tárolása is igen egyszerű. Csak vegyünk egy karabínert és kész is. Minden egyes hajgumit remekül tudunk rajta tárolni, legyen az nagy vagy kicsi.

És most evezzünk egy kicsit vissza az általános dolgokhoz. Ezek tárolására használhatunk, amennyiben nagyon kis dolgokról van szó, egy egyzserű mezei jégkockakészítőt is. Ebben ugyan nem férnek el nagy dolgok és sok sem, de így is remekül funkcionál.

A másik hasonló megoldás amelyben már nagyobb dolgokat is tárolhatunk az a muffin sütő forma. Ennek helyeibe már több dolog is elfér és nagyobbakat is tehetünk bele.

Fontos, hogy csak olyan dolgokba pakoljunk, legyen az akár a muffin forma, akár a jégkocka, amelyet már biztosan nem fogunk használni, mert már leszolgált darab. Hiszen nem érdemes az egyetlen sütőformát erre pazarolni, mert akkor ha jön valaki, akinek kedve támadnak sütni, nagy bajban leszünk.

Forrás és fotó: youtube.com

Írta: Molnár Adrienn