Jump to content

Szingli lét - kontra

2014. 11. 15. 12:48

Hiába a sok hangoztatás, hogy bizony szinglinek lenni jó móke, bizony ennek is megvannak hátrányai. Hogy ha nem lennél tisztában ezekkel akkor olvass egy kicsit tovább.

A szilgli lét hátrányai:

1. Hiába létezik a nagyvilágban egyre több olyan szingli, aki elégedett szóló életével, sőt ez a választott életformája, mégis sokan gondolják, hogy aki egyedül él, menthetetlenül szerencsétlen.

2. Álláskeresésnél szintén hátrányba kerülhet az egyedül éldegélő ember, család nincs, következtetésképp felelősségvállalásra sem alkalmas a jelölt – legalábbis a munkaadók szerint. Igy hát nagyon nehezen találnak az ilyen emberek munkát.

3. Ha hozzászoksz a szingli létformához, akkor „függővé” válhatsz. Megszokod, hogy a magad ura vagy, az egyedüllétet. Utána már nehéz kapcsolatba kezdeni, alkalmazkodni. Ezért, aki sokáig szingli az általában az is marad, hacsak nem vesz erőt magán és próbál továbblépni.

4. Amikor hazaérsz, maximum a házi kedvenceddel oszthatod meg az aznapi élményeidet, senki sem vár otthon.

5. Házas barátaid, ismerőseid mivel ők már révbe értek, úgy gondolják náluk van a bölcsek köve és igyekeznek megtalálni neked a tökéletes párt – mindenáron. Ezt persze általában nem hozzák a tudtodra és így nagyon sok kellemetlen vakrandin vehetsz részt ezen időszakod alatt.

6. Gondban vagy a páros jegyekkel. Persze szép dolog jegyet nyerni egy filmre, de általában ezek a jegyek párosak, és hacsak nem épp valami szuperjó akció, akkor bizony felmerül a kérdés, hogy kit vigyél el ha nem a haverod, mert ugye egyedül nem mehetsz.

Forrás és fotó: smag31.com

Írta: Molnár Adrienn