Jump to content

Randihelyszínek őszre III.

2014. 11. 14. 17:06

Ősszel az emberek nem szívesen mozdulnak ki a meleg kis lakásukból, ezért megfelelő randevú helyszínt, mely mégis kicsalogatja őket elég nehéz találni. De mi megpróbálunk adni pár tanácsot, mely helyszínekkel lehet mégis szerencséd.

Fürdők: Első randis helyszínnek talán egy kicsit merész, ezt elismerem, de sokadiknak pont jó lehet. Mivel minden valamire való nagyobb város mellett található termélfürdő így a nem is kell nagyon keresgélni, hogy hova is menjetek. Emellett a melegvíz jó hatással van az emberek ellazulására és a beszéd képességük is valami csoda folytán jobban működik ha egy kis melegvízben ülnek ellazultan.

Klubbok: Mivel a nyárnak vége, így a fesztiválok jó népe ellepi a romkocsmákat és klubbokat. Ezekre a helyekre ti is bártan elmehettek egy-egy estére. Sőt ha van elég bátorságotok, akkor válasszatok olyat, ahol táncolni is lehet. Az ám a mulatság.

Forralt borozás: A késő őszi és karácsonyi időszakban szinten úton-útfélen bele lehet botlani forralt bort árusító helyekbe. Egy kis színház vagy múzeum látogatás után remek program lehet még beülni valahova egy kis forralt borra, vagy a kezetekben elvíve a városban andalogni esetleg egy téren megpihenni. Így máris nem lesz olyan hideg az idő.

Forrás és fotó: richpoi.com

Írta: Molnár Adrienn