Jump to content

Olcsó szórakozási lehetőségek II.

2014. 11. 10. 21:16

Nagyon kevés olyan kikapcsolódási lehetőség van, melyre nem kell súlyos vagyonokat költeni. Ha nincs túl sok pénzetek a haverokkal, de szeretnétek jól szórakozni, akkor a következőket nektek találták ki.

Főzés: A férfiak szeretik a hasukat, de főzni nem igazán tudnak, pedig ez is egy remek közös program lehet a srácokkal. Az esti film mellé a rendlet pizza helyett dobjatok össze saját készítésűt, vagy épp egy hétvégén bográcsoljatok a szabadban.

Társasjáték: Talán utoljára gyerekkorodban társasoztál és nem is szándékozol újra hódolni ennek a mániának, pedig sokat változott azóta a világ, és egészen szuper, modern játékok is piacra kerültek. Persze az sem baj, ha a régi, jól bevált társasokat szeditek elő, de érdemes megnézni az újabb verziókat is.

Kártyaparti: Legyen szó pókerről vagy kanasztáról, a kártyajátékokat mindenki szereti. Egy kis apróval játszva pedig bármelyiket izgalmassá lehet tenni, mindamellett, hogy egy kis plusz pénzhez is juthatsz általuk. Persze, csak ha ügyesen játszol.

Darts és csócsó: Az igazi „kocsmasportok” sem maradhatnak ki a felsorolásból. Ha szórakozóhelyen töltitek az estét, akkor érdemes beleinvesztálni pár száz forintot egy-egy menetbe. Ha szerencsétek van, még több is lehet belőle, hiszen a kocsmákban gyakran akad kihívó, aki fizetheti a következő meccset.

Forrás és fotó: powersport.hu

Írta: Molnár Adrienn