Jump to content

Heti filmajánló - 46. hét

2014. 11. 10. 14:29

Elérkeztünk a téli hatalmas film dümping kezdetéhez. Ez indult múlthéten a Csillagok között című filmmel, most pedig folytatódik Keanu Reeves új akciójával és meg sem áll egészen a Hobbit záró epizódjáig.

John Wick: John a nyugalmazott bérgyilkos bepöcen, mikor egy sikertelen kocsi megvétel után felesége utolsó ajándékát, egy beagle kutyust galád módon meggyilkolnak. Ezt persze nem hagyhatja szó és pisztoly nélkül, tehát meg is kezdődik a revans vétel. Hogy ki lesz a végén az utolsó, ki állva marad, az nem is lehet kérdés. Ajánlom mindenkinek, aki ki van éhezve egy kis akcióra.
Rendezte: Chad Stahelski
Főszerepben: Keanu Reeves, Adrianne Palicki, Willem Dafoe, Bridget Moynahan, Ian McShane

Káprázatos holdvilág (Magic in the Moonlight): Woody Allen új filmje pontosan ugyanolyan, mint az eddigiek. Egy kicsit giccses egy kicsit nyálas, de azért elviselhető. Történetét tekintve: egy látnokot akarunk lebuktatni, de nem is biztos, hogy le tudjuk, hiszen nem is biztos, hogy csaló.
Rendezte: Woody Allen
Főszerepben: Emma Stone, Colin Firth, Marcia Gay Harden, Jacki Weaver, Hamish Linklater

Ennyi lenne igazából a hét nagy premier dömpingje, még van egy magyar rendezésű Délibábunk, de azt csak nagyon elvétve, kevés helyen fogják játszani.

Forrás és fotó: northwestmilitary.com

Írta: Molnár Adrienn