Jump to content

Heti filmajánló - 45. hét

2014. 11. 03. 13:51

Végre megtekinthetjük az idei év egyik legvártabb filmjét, a Csillagok közöttet. Sajnos nem mondaná, hogy ezen kívül lesz majd még mit nézni a moziban, de azért egy film még akad.

Csillagok között (Interstellar): Az idei év legvártabb filmeji közé tartozik, melyet nyugodtan felterjeszthetünk majd Oscar-díjra is. Történetében egy csapat kutató elindul az űrbe, hogy találjanak egy másik bolygót, melyen az élet megtelepedhet. Ezért a küldetésért mindent hátra hagynak, a családjuktól kezdve a barátaikon át, mindenkit. Ez pedig számos lelki megpróbáltatással jár és mégtöbb fájdalommal.
Rendezte: Christopher Nolan
Főszerepben: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Wes Bentley, Michael Caine

Északiak (Northmen – A Viking Saga): Aki nézett valaha is egy részt a mostanság futó Vikingek című sorozatból, annak meg kell mondjam, hogy ez nem olyan. Egy átlagos szerelmi történet csak épp vikingekket. Meg kell menteni a lányt, akit elraboltak, de közben beleszeret elrablójába. Átlagos sztori.
Rendezte: Claudio Fäh
Főszerepben: Ryan Kwanten, Charlie Murphy, James Norton, Ed Skrein, Tom Hopper

Sajnos erre a hétre ez a két új filmünk jutott, mivel Terry Gilliam új filmjét a Zéró elméletet mégsem fogják most játszani a magyar mozik.

Forrás és fotó: .liveforfilms.com

Írta: Molnár Adrienn