Jump to content

Bosszantó férfitulajdonságok II.

2014. 10. 30. 14:07

A férfiaknek elég sok bosszantó tulajdonságuk van, melyeket nem képesek beismerni, változatatni rajta meg még kevésbé. Lássunk most megint párat, melyet a nők legszívesebben kitörölnének a férfi nem viselkedéséből.

Megfutamodnak a problémák elől: Sajnos a férfiak problémamegoldó képessége nem olyan erős. Ha bármi probléma adódk, azt igyekeznek mndig a legkönnyebben megoldani. Ami persze nem mindig egyenlő a jó megoldással.

Büszkék: Ez nem csak a "ki ha én nem" hozzáállásban nyilvánul meg, hanem minden másban is. Ha a barátnő akár csak egy pár percre is szóba elegyedik egy másik férfival kapásból jön a kérdés, hogy miért. Persze a nő hiába magyaráz akármit, hogy csak tüzet kért, ez akkor is mélyen megsérti a férfi büszkeségét.

Apróságokon idegeskednek: A baj nem is ezzel van, hanem az, hogy mindezt nagyon sokáig képesek csinálni. Képesek egy egész hazautat végig morogni mert indulásnál valaki szabálytalanul mozgott az autójával, vagy csak lassabban ment a kelleténél.

Érzéketlenek: Sok férfi még ma is úgy tartja, hogy az érzelmekről nekik nem kell beszélni. Aki ezt teszi az gyenge, nem is igazi férfi. Ez amúgy nincs így. Egy férfinak igenis kéne az érzelmeiről beszélni, hiszen a nők és senki más sem gondolatolvasó, hogy tudja mit éreznek.

Más nőket bámulnak: Ez nem is gond, abban az esetben ha a barátnőd nincs a közelben, vagy nem feltűnően csinálod. De a legnagyobb baj az, hogy ezt akkor is csinálják, ha a párjuk ott áll mellettük. És még csak szóvá sem lehet tenni, mert akkor jön a bociszem és a nem tudom miért zavar mondat. Felháborító.

Forrás és fotó: patriotupdate.com

Írta: Molnár Adrienn