Jump to content

Ajándékötletek nőknek

2014. 10. 30. 20:10

Bár még a karácsony messze van, de azért nem árt elkezdeni gondolni, hogy miket is lehet adni a párunknak ajándékba. Van pár dolog, mellyel biztosan nem lőhetünk mellé, ha kicsit is ismerjük a kedvesünk ízlését.

Virág: Virágot nagyjából minden alkalomra lehet ajándékozni. Fontos azonban, hogy tudjuk melyik a kedvence, hisz azzal soha nem lőhetünk mellé. A kedvesünknek vagy édesanyánknak azonban nyugodtan vehetünk vörös rózsát, hisz az a szeretet jele.

Ékszer: Ékszert inkább valami nagyobb alkalomra, évfordulóra, születésnapra vagy karácsonyra vásároljunk. Ha gyűrűt veszünk figyeljünk a megfelelő méretre, azonban az anyagát és formáját tekintve a kedves ízlése szabja meg. Mindig olyanba gondolkodjuk, amelyik neki tetszhet, ne olyanba, ami szerintünk jól állna neki.

Ruha: Ruhát vásárolni nagyon nehéz. Hiszen nem csak a méretet kell pontosan belőni, hanem a fazont, hosszt és akár az anyagot is. Ezek tudása pedig csak a legszemfülesebb férfinak adatik meg, aki gyakran meg vásárolni a párjával és mindig figyel rá, hogy mit mond egy-egy adott darabról. Csak kisebb eseményekre adjuk, vagy spontán ajándékozásra, nagyobbra nem illik, még akár sértődés is lehet belőle.

Könyv: Könyvet is nagyon gyakran és szinte minden alkalomra lehet adni. (Az évforduló kivétel.) Ismerni kell a hölgy ízlését és azt, hogy milyen könyveket szeret olvasni. Esetleg ha szerencsénk van, akkor néha elejt egy-egy mondatot a boltban sétálva, hogy "de jó lenne ezt vagy azt elolvasni". Ebben az esetben viszont a vásárlást lehetőleg hagyjuk az utolsó pillanatra, hiszen ha előtte megvenné magának, akkor is tudunk korrigálni.

Parfüm / édesség: Ezek mindegyike jó ötlet lehet egy kisebb esemény alakmával. Arra kell nagyon figyelni, hogy míg a parfümnél nagyon csúnyán mellé lehet lőni, addig az édességnél nem igazán. (Hacsak nem allergiás valamire a kedves.)

Forrás és fotó: vitalzone.hu

Írta: Molnár Adrienn