Jump to content

Bosszantó férfitulajdonságok I.

2014. 10. 29. 12:19

Ahogy a nőknek vannak idegesítő szokásai, úgy a férfiaknak is akadnak ilyenek szép számmal. Ezek többsége halálra idegesíti a nőt, a másik részét pedig szimplán csak sose fogja megérteni. Hogy mik is ezek, az a következőkből kiderül.

Mindent elfelejtenek: A férfiak csak azt jegyzik meg, ami számukra fontos. Hiába mondunk el nekik valami hatszor, el kell még ismételni jópárszor mire sikerül a fejükbe vésni. Sajnos ez így van az ígéreteikkel is, melyeket szintén nem képesek megjegyezni, pedig azokat ők ígérték meg.

Halogatnak: Ha valamit sikerül a fejükben, jobban mondva a memóriájukba erőltetni, azt is képesek hetekig halogatni mire megcsinálják. Hogy mire jó ez a Pató Pál úr módi, azt senki nem tudja.

Elkényelmesednek: A férfiak eleinte hálásak, ha csinálsz nekik egy szendvicset, vagy hozol egy pohár vizet. Azonban egy idő után ezt természetesnek veszik és a legalapvetőbb dologért sem képesek kikelni a fotelből vagy az ágyból.

Sosem találnak semmit: Érdekes módon a férfiak sose képesek megtalálni semmit. Még akkor sem, ha az adott dolgot ők tették le az adott helyre. Képesek felforgatni az egész házat egy kulcsért, vagy telefonért, mikor az előbb még a kezükben volt, most viszont lába kélt és elmászott. Ilyenkor mindig kell egy nő, aki megmenti a helyzetet, és közli, hogy a nappaliban van a komódon, ahova két éve rakja a férfi.

Nagybetegek: Aki élt már együtt férfival, az tudja, hogy a férfi is szokott beteg lenni. A különbség az, hogy ilyenkor csak fekszik az ágyban párnák között és nyavalyog, hogy neki mindene fáj. Hát ilyen a férfi. Ha ő beteg, akkor megáll az élet és csak ő van, meg, hogy ő beteg.

Türelmetlenek: Biztos ismerős a kép, mikor a férfi ül a nappaliban és arra vár, hogy a nő elkészüljön végre. Persze ezt a várást nem úgy kell elképzelni, hogy csöndben ül és ténylegesen vár. Dobol a lábával, félpercenként megkérdezi kész vagy-e már, sóhajtozik, nyöszörög és minden egyebet csinál, csak haladjunk már.

Forrás és fotó: beautyhealthtips.in

Írta: Molnár Adrienn