Jump to content

Ágymozi, az új őrület

2014. 10. 29. 20:53

Emlékeztek még, mikor a 4D hatalmas dolognak számított hazánkban? Rohantunk, hogy az elsők között tekinthessünk meg így egy filmet, mely aztán vagy megérte vagy nem. Most pedig jön az újítás, az ágymozi. Hogy mlyen is lesz és hol fog nyílni, az most kiderül.

Eddig ez csak kósza pletya volt, mára viszont kiderült, hogy mindez igaz. Sőt a nemrég tartott sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy november 21-én nyílik majd meg a Bécsi úti Új-Udvarban. A mozi egyedülállónak számít majd, hiszen ilyen csak Londonban van legközelebb.

Jelenleg egy teremről volt szó, melyben 35 kétszemélyes ágy lenne elhelyezve és az ára sem lenne kevés, hiszen a páros belépők közel 5-6000 Ft-ba kerülnének. (Amihez egy kis rágcsa is járna. Elvileg.)
A teremben mind borítását, mind matracát tekintve inkább kanapékhoz fognak hasonlítani az ágyak. Mellettük megtalálható lesz a szokásis étel és italtartó is, valamint az ágy alatti rekeszbe tehetjük majd a cipőnket.

A Bed Cinema nem kel majd versenyre a multiplex mozikkal, nem az éppen aktuális premierek fogják játszani. Sokkal inkább egy olyan kínálatot próbálnak összeállítani a szervezők, amivel napokhoz, napszakokhoz igazodnak majd. Gondolom itt arra kell gondolni, hogy reggel inkább rajzfilmek, gyerekfilmek, mag délután, kora este valami akció/vígjáték, éjjel meg horror film.

Arra is kitértek még, hogy minden előadás után az egész termet ki fogják takarítani, melyet nem tudom, hogyan gondoltak. Hiszen bárki, aki járt már multiplex moziban egy nagyobb előadáson láthatja, mekkora szemetet tudnak hagyni társaink egy-egy film után. Ezáltal, ha napi csak 3-4 filmet vetítenek, akkor a maradék idő pont elegendő lesz a takarításra.

Forrás és fotó: aeonflux.blog.hu

Írta: Molnár Adrienn