Jump to content

Érdekességek a nőkről I.

2014. 10. 28. 16:32

A férfiak mindig csak azt hangoztatják, hogy nem értik a nőket, hogy kézikönyv kéne hozzájuk. A következőkben magyarázatot adk pár olyan dologra, amihez a megértéséhez könyv kéne.

Legelőször is, miért van az, hogy a nők mindig olyan kérdéseket tesznek fel, amire nincs jó válasz. Nos, ez nem igaz, általában van rá jó válasz, mégpedig az, amit hallani akarnak. Általában ezeket a kérdéseket nem véletlen teszik fel, pláne mikor többször-többféleképpen hangzik el. Ekkor ugyanis biztos lehetsz abban, hogy nem azt a választ adtad, amit vagy hallani akart, vagy tudja, hogy nem vagy őszinte és ad még egy esélyt, hogy az legyél.

Miért nincs soha semmi, amit felvegyen? Na ez egy nagyszerű kérdés, amit a férfiak sose fognak megérteni. Miért áll a nő órákat a ruhái között és közli, hogy nincs mit felvennie, mikor roskadozik a szekrény. A válasz igen egyszerű. Mert minden ruháját unja. Hiába van több száz felső vagy nadrág, egy idő után, mindegyik unalmassá válik.

Miért járnak a nők kettessével vagy legalábbis többen egyszerre mosdóba? A válasz itt is egyszerű, azért mert ilyenkor lehet a legjobban pletykálni. Ki tudnak beszélni minden olyan témát, melyet a férfiak előtt nem lehet, vagy esetleg nem is akarnának.

Voltál már a pároddal nagyobb eseményen? És esetleg olyanon, ahol egy másik nő ugyanazt a ruhát vislete, mint ő? Ha még nem akkor szerencsés vagy, hiszen ilyenkor tör ki a legnagyobb háború, melynek vége az, hogy valamelyik hölgynek haza kell mennie átöltözni. "Mert az teljességgel kizást, hogy ő ugyanabban a ruhában legyen, mint az a másik." Egyszerű az ok: hiúság. Még akkor is, ha a ruha rajtunk ezerszer jobban áll, hiúsági kérdésből nem engedhetjük meg, hogy ugyanaz legyen rajtunk, mint bárki máson.

Forrás és fotó: huffingtonpost.com

Írta: Molnár Adrienn