Jump to content

Amiért a nők meleg barátot keresnek

2014. 10. 25. 10:59

Sok férfi számára érthetetlen, hogy a nők miért keresik a meleg férfiak társaságát. Most bemutatunk pár egyszerű tényt, amiért ez bekövetkezik.

A meleg férfiaknak nagyobb érzékük van az öltözködéshez, mint hetero társaiknak. A pasik nem igazán kísérletezők, szeretik a megszokott ruháikat és ritkán vesznek újakat. Ezzel szemben a melegek követik a divatot és érdekli is őket, ezáltal pedig sokkal jobb velül vásárolni. Tudják mi áll jól és meg is mondják a véleményüket ha kell.

A legtöbb meleg férfi nagyon figyel a kinézetére. Nem csak a hajára, hanem a testére is. Gyakran sportolnak, diétáznak és minden olyan dolgot elkövetnek melyeket a nők is, hogy tetszenek a férfiaknak. Ezen okból kifolyólag pedig nagyon könnyű velük ilyenekről beszélni.

Egy 2008-as kutatás szerint a meleg férfiak és a hetero nők agya hasonló, mint a kettő szimmetrikus. Ezért is értik meg egymást olyan könnyen. A meleg férfiak sokkal érzelmesebbek, figyelnek egymásra és empatikusabbak is. Mely tulajdonsgok általában a nőkre jellemzőek, ezért, hiszen olyan, mintha nők lennének, sokkal könnyebb megtalálni velük a közös hangot.

Annak a rizikója, hogy a férfi elárulja, elhagyja, mindig ott van a nő fejében, de még a barátnőivel kapcsolatban is. Hiszen tudjuk, hogy a nők nem éppen lojálisak egymással. Ezzel ellentétben egy meleg férfival barátkozni biztonságos.

A végére még mindenképpen meg kell említeni azt is, hogy a meleg fiúk mennyivel jobban szeretnek táncolni, oldottabbak, fesztelenebbek! A nőknek ez valódi öröm, hiszen a pasik többsége csak mereven ül, vagy csak akkor támad kedve táncolni, amikor már a sokadik pohár fenekére nézett.