Jump to content

A legborzalmasabb randihelyszinek

2014. 10. 25. 11:23

Sok olyan hely van, ahova bátran viheted a kiszemelt hölgyet és sok olyan van, ahova jobb ha nem viszed, mert annak csak katasztrófa a vége. Hogy melyek ezek a helyek és miért inkább oda ne, az a most következőkből kiderül.

Egy férfiról sokmindent elárul, hogy hova viszi el először a kiszemelt hölgyet. Ha ez a hely egy pláza lenne, akkor jobb ha elásod magad. Nem túl sok kreativitást mutat és nem hiszem, hogy egy nő élvezné ha a ruhák között mesélsz neki a gyermekkorordról vagy arról, hogy mit szeretsz csinálni.

A másik még talán a plázánál is borzalmasabb dolog egy sportnpra elrángatni a hölgyet. Tudjuk, hogy a férfiak imádják a sportokat és pláne a különbözőket. De a kedvenc meccsed nézése közben hogyan fogsz mesélni neki bármiről is? Nem a legjobb választás.

Persze a legrosszabbat is lehet még fokozni, például ha egy koncertet választunk randihelyül. Nem csak, hogy zaj van és tömeg és nyomor, de a belépő ára sem éri meg, és persze ezek után tuti biztos lehetsz benne, hogy vissza sem fog hívni. Sőt, még a telefont sem fogja felvenni.

Hosszabb kirándulásokba sem érdemes ilyenkor kezdeni. Hiszen persze a csend és a béke megteremtődik közben, mely igazán fontos a beszélgetéshez, de ha esetleg nem olyan a lány, mint amlyennek gondoltad, akkor sajnos ott kell maradnod, nincs semmi kifogás, amivel megléphetnél.

És ami még ezeket is űbereli az az, ha hazaviszed. Első alkalommal semmi értelme nincs ennyire közel engedni magunkhoz a kiválasztottat. Nem kell látnia, hogyan élünk és mit szeretünk. Ezenkívül rossz benyomást is kelt, ha az első ami eszedbejut a saját lakásod. Ilyenkor minden nőnek az ugrik be, hogy csak a szex jár a fejedben és még csak esélyed sincs beismerni, hogy a kreativitásoddal van baj.

Vállassz inkább egy semleges, de meghitt helyszínt, mely nem feszélyez egyikőtöket sem. Itt nyugodtan beszélgethettek a gyermekkorról és minden másról, miközben ha esetleg gond adódik valamelyikőtökkel, akkor könnyen véget lehet vetni a randinak.

Forrás és fotó: cosmopolitan.hu

Írta: Molnár Adrienn