Jump to content

Randihelyszínek őszre II.

2014. 10. 22. 13:47

Bizony az ősz csípős és szeles és rengeteg esőt tartogat. De azért vannak szép napok is, melyeket lehet randevúzással tölteni. Ha nem tudod hova is vidd el a kiszemelted az első vagy a sokadik alkalommal, akkor olvass tovább, hiszen van pár ötletünk, amely segíthet.

Állatkert: Nyáron nem mindig jó ide kimenni, hiszen a nagy melegben nem nagyon szeretnek még az állatok sem megmozdulni, nemhogy a látogatók kedvéért produkálni magukat. Jobb, ha egy kicsit hűvösebb az idő. Akkor nagyobb kedvük van magukat produkálni és a kifutóban sétálgatni, nem csak bent a hűvös vackukban hevernek. Persze azért jobb, ha nem esőben megyünk, mert az is tönkreteheti a programot, meg a hajunkat is.

Színház: A színház igazán jó választás lehet, ha az ember szereti az ilyesmit és nem átalkodik kiöltözni néha napján. A hangulat garantáltan jó és szerencsére itthon is remek színházi darabokat lehet megtekinteni. Ha még egy remek vacsival is megtoldjuk, akkor garantált a siker és a beszédtéma is.

Mozi: Bár a mozit sokan elcsépelt randiprogramnak tartják, azért meg kell hagyni egy esős őszi napon inkább ez, mint a szabadban való séta. Ha igazán egyedivé akarjátok tenni, akkor válasszátok a VIP mozit, melynek egyik nagy előnye, hogy nem kell több 100 emberrel együtt megnéznetek a filmet, mert összesen csak 30-35 fős termek vannak. Ezek pedig, a bőrkanapékkal és az ingyenes fogyasztással igazán hozzáadnak a hangulathoz.

Ez a pár helyszín remek minden időben, csak a megfelelő dolgot kell választani és akkor biztos a siker. Sok esetben ilyenkor érdemes előre egyeztetni a másik féllel, mert a moziban és a színházban ugyan sok mindent játszanak, de nem vicces, ha a meglepetésünkről kiderül, hogy már látta.

Forrás és fotó: thalia.hu

Írta: Molnár Adrienn