Jump to content

Randihelyszínek őszre I.

2014. 10. 21. 18:04

Az ősz nem igazán alkalmas randik lebonyolítására, és nem csak mert ilyenkor mindenkinek nyomott hangulata van, hanem mert kezd hűvös lenni és elég gyakran esik az eső. Nem lehet csak andalogni a parkban és beszélgetni. De senki ne aggódjon, erre az időszakra is meg lehet találni a tökéletes randihelyszínt, csak kreatívnak kell lenni. Be is mutatok ezek közül párat.

Láthatatlan kiállítás: Nem is olyan régen szóltunk róla, hogy a külföldiek mennyire szeretik ezt a programot. Most pedig ajánljuk egy kicsit az itthon levőknek is. Tudósok szerint az ember szimpatikusabbnak tart valakit, akivel egy kisebb vészhelyzetet élt át. Ez pedig még a hasznunkra is lehet, hiszen a kiállítás keretein belül bekötött szemmel vezetnek minket végig szobákon, mely remek alkalom kicsit együtt parázni.

Csodák Palotája: Bár a Csodák Palotája első soron gyerekek tanulási célzatával épült, de valljuk be: mindannyian szeretünk elkísérletezni a Rubik kockával, vagy hasonló ördöglakatokkal. Ezáltal pedig a felnőttek számára is remek lehetőséget nyújtanak a kiállított tárgyak. Csak arra figyeljünk, hogy a többiek is odaférjenek majd.

Teaházak: Nincs is jobb annál, mint mikor kint szakad az eső és te bent ülsz a fűtött helységben egy tea kíséretében. A teaházakban remekül fel lehet oldódni, kis elkülönített fülkéiben remek hangulatot lehet teremteni és még kényelmes is a babzsákokon vagy párnák között ücsörögni. Első csók helynek tökéletes, de további randihelynek sem utolsó.

Ha pedig megtaláltuk a megfelelő hölgyet és a megfelelő helyet is, akkor minden adott a jó szórakozáshoz és egymás megismeréséhez is. Azonban tartsd észben: bármit is választasz, mindig kérd ki a hölgy véleményét is. Hiszen lehet, hogy volt már ott, vagy csak szimplán nem szereti az ilyen jellegű dolgokat.

Forrás és fotó: partyponty.hu

Írta: Molnár Adrienn