Jump to content

Sikersorozatok ősszel

2014. 10. 15. 20:51

Minden évben ősszel új sorozatok lepik el a külföldi csatornákat. Ezek egy része nem jut el ugyan hozzánk, de, aki nem átallkodik a letöltés bűnös gondolatáshoz nyúlni, az megtekintheti őket magyar felirattal.

Az idei szezonban is sok új sorozatot keptunk, de ezek közl csak három az, ami eddig töretlen lelkesedéssel élte már meg az első 5-6 részt. Ezeket nyugodt szívvel ajánlom bármelyik korosztálynak, nemtől függetlenül, hiszen mindenkit le fog kötni, és talál majd benne valamit, ami miatt érdemes folytatni.

Gotham: Bizonyára senkinek sem kell bemutatni Gotham városát, hisz mindenki jól ismeri már a Batman sorozatokból és filmekből, netán a képregényből. A sorozat Bruce Wayne gyermekkorában játszódik és a családja meggyilkolásával indul. Megismerkedünk James Gordon rendőr kezdeti mindennapjaival és ügyeivel, melyek nagytöbbsége kapcsolódik a későbbi szereplőkhöz, például a Macskanőhöz, vagy Pingvinhez. Persze mindannyian fiatalabbak, mint az általunk ismertek, de tulajdonságaik és magatartásuk semmiben sem különbözik örgebb énüktől.

Flash: Látszik, hogy a képregények nem csak a mozivásznakon domorítanak. Az Arrow (Zöld íjász) spin-off sorozata a Flash már akkor nagy népszerűségnek örvendett, mikor először pár rész elejég megismerkedtünk vele a már említett szülő sorozatban. Biztos mindenki ismeri a történetet, a villámgyors fiatal felnőtt férfiról, aki gyorsaságának köszönhetően védelmezővé vállik. Megismerjük, hogy is lett az átlagosnál okosabb srácból szuperképességgel bíró és hogyan, milyen úton vált a város védelmezőjévé.

Forever: A nagy meglepetés sorozat. Első ránézésre nem több egy átlagos krimisorozatnál, csak itt a főszereplőpár egyik tagja kórboncnok és nem mellékesen halhatatlan. Unván a halhatatlanságot megoldást keres, hogy meghalhasson, eközben pedig egy csinos nyomozónő segítségeként gyilkossági ügyeket old meg. Kicsit olyan, mint a Mentalista, de mégis más. Reméljük ez a másság elegendő lesz, hogy megéljen még pár évadot.

Forrás és fotó: batman-news.com

Írta: Molnár Adrienn