Jump to content

Heti filmajánló - 42. hét

2014. 10. 13. 21:59

Ugyan a moziünnep lezárult, de azért még mindig van mt nézni a mozikban. Most következzen rendhagyó sorozatunk következő darabja. Nézzük meg, mit is éri meg 10.16-tól megtekinteni a moziban, van itt horror (újratöltve) és romantikus film is. A két szuper véglet.

Ezen a héten nem bővelkedünk túl sok új filmben, mivel egy részét már hétvégén meg tudtunk nézni. Ami igazán újdonság az két darab alkotás, mely kategóriáját tekintve igen távol esik egymástól.

Vissza hozzád (The Best of Me): Nem kell erről semmit sem mondanom. Igazi randifilm! Nicholas Sparks könyve nyomán készült, aki már olyan remek romantikus filmeket adott nekünk, mint a Szerelmünk lapja, vagy a Kedves John!. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a romantikát és a könyvadaptációkat. Történetét tekintve egy fiú és egy lány húsz év műlva újra egymásra találásáról szól.
Rendezte: Michael Hoffman
Főszerepben: Michelle Monaghan, James Marsden, Liana Liberato, Gerald McRaney

Annabelle: Ki látta tavaly a Démonok közöttet? Emlékeztek még rá, hogy igaz történeten alapuló horrorfilm volt? Ha igen, akkor itt egy előményfilm, mely Annabelle, a baba keletkezését és a borzalmak előszöri elszabadulását meséli el. Már az előzetesétől is kivert mindenkit a víz, így csak az igazán bátraknak ajánlom.
Rendezte: John R. Leonetti
Főszerepben: Annabelle Wallis, Alfre Woodard, Eric Ladin, Tony Amendola

Ezenken kívül, mint már említettem van még pár filmünk a héten, de ezek nem minősünek újnak.
A gyerekeknek a Doboztrollokat ajánlom, az elvontabbaknak pedig a Senki szigete magyar filmet.

Forrás és fotó: laineygossip.com

Írta: Molnár Adrienn