Jump to content

Légy lovagias II.

2014. 10. 09. 15:23

Előző részünkben elkezdtük kitárgyalni a lovagias gesztusokat, melyekkel lenyűgözetünk egy hölgyet. Van még belőlük jócskán, de persze nem kell őket túlzásba sem vinni. Íme, még néhány.

5. Ajándék: Az ajándék is mindig nagy dilemmát szokott okozni, pláne az első randin. Ilyenkor is illik magunkkal vinni valamit, persze nem kell rá súlyos ezreket költeni, elég csak egy szál virág, melyben biztos vagy, hogy tetszeni fog neki. Soha nem a pénz a lényeg, hanem hogy gondoltál rá.

6. Mosoly, csók: Hogy mennyit enged egy nő ez csak rajta áll, de persze minél jobban sikerül elcsábítanod annál többet fog. Nem kényszerítheted semmire sem, amit nem akar, de te kezdeményezel, ő meg majd eldönti, hogy hogyan is enged tovább és meddig.

7. Telefon: Ma már gyakorlatilag hozzánk nőtt a telefonunk, mégsem szabad, hogy ez befolyásolja az életünket. Nem szép dolog egy randin egész idő alatt a telefonunkat nézegetni, hogy vajon kaptunk-e új mail-t vagy üzenetet. Ilyenkor a legjobb ha lehalkítjuk vagy akár ki is kapcsoljuk és inkább a velünk szemben ülőre koncentrálunk.

8. Divatjamúlt?: Ezen tippeket ugyan érezheted divatjamúlt dolognak, hiszen a független erős nők tudnak kezdeményezni maguktól is, de hidd el, egy nő értékeli a gesztusokat, melyeket irányába teszel és megjegyzi őket. Ami persze azt is jelenti, hogy nem csak az első pár randin kell ezeket betartani, utána pedig lehetünk faragatlanok, hanem folyamatosan.

Ezen pár tipp felhasználásával pedig garantált a sikeres randevú, és még akár tovább is lehet jutni vele. Minden csak azon múlik, hogy te mennyire akarod, és mennyire tudod rávenni, hogy ő is akarja a folytatást.

Forrás és fotó: ayi.com

Írta: Molnár Adrienn