Jump to content

A Deadpool mozi megjelenési dátuma

2014. 09. 22. 14:00

Végre igazán kedvemre való irányba bővül a X-Men univerzuma. Deadpool már régóta a rajongók kedvence, így nem csoda, hogy hatalmas hype támadt azonnal a jövendő film bejelentése körül. A Fox a kiadás dátumát 2016 február 16-ára tette. Csak győzzük kivárni!

Tekintve az X-Men franchise tündöklését, különösen az idén nyáron lefutott kasszasikert, Az eljövendő múlt napjait, nincs mit csodálkozni a döntésen. Adjuk hozzá ehhez még a Marvel többi Disney vezette projektjét, mint az Amerika kapitány, Thor, Vasember és a Galaxis őrzői és láthatjuk, hogy minden affelé vezet, hogy ezek az univerzumok tovább táguljanak. Külön öröm, hogy a következő bővítés Deadpool irányába nyit.

A Rob Liefeld által megteremtett Deadpool karakterről a legfontosabb, amit el kell mondanunk, azoknak, akik nem ismerik talán, hogy a torzhumorú orgyilkost erős szálak kötik Farkashoz. Talán még rémlik is valami a kevésbé jól sikerült X-men kezdetek: Farkas c. darabból, melyben egy szösszenetnyi időre már talákozhattunk Deadpoollal, ám ezen kívül több más Marvel sztori fonalában is helyet kapott.

Ami az egyéb jellemzőket illeti, Deadpool főleg halálos ügyességéről ismeretes, melyet mily’ meglepő, bérelt emberölésre használ. Azonban nem ettől lett a tömegek kedvence, hanem éles nyelve és kifacsart humora adja meg igazán a karakter lényegét.

Ryan Reynolds már régóta kötődik Deadpoolhoz, elsősorban amiatt, mert a Kezdetek filmben is ő játszotta a szerepet. Arról azonban még nem született hivatalos közlemény, hogy a 37 éves kanadai kapná meg újra a piros-fekete maszkot.

Egyelőre kénytelenek vagyunk beérni a nyáron kiszivárgott tesztforgatás képeivel. Mindenki következtessen szabadon.

A bejelentésnek emellett része volt, hogy a Fantasztikus négyes Josh Trank-féle újragondolása késni fog, így a dátum 2015 június 19-ről, augusztus 7-re módosult. Mivel maga a forgatás már jó ideje zajlott, ezért sejthető, hogy a stúdió a vágás korai munkáival elégedetlen.

Forrás: askmen.com

Fotó: denofgeeks.com és slotsmarvel.com

Írta: Ambróz Nóra