Jump to content

Kecskeszimulátor – már Androidra és iOS-re is

2014. 09. 19. 16:00

A Kecskeszimulátor (Goat Simulator) elnevezésű bizarr, ám ezzel együtt is nagyon vicces indie videójáték végre megérkezett az Android és iOS készülékekre is. Próbáld ki te is a kecskelét fizikájára fittyet hányó őrületet!

A Goat Simulator bizarr és egy csöppet sem realisztikus, ám nem is ezért szeretjük. Sajátos humora teszi egyedivé a piacon. Miután sikeresen megnyerték a készítők a PC, Mac és Linux felhasználók szívét, azóta a Coffee Stain Studios azon dolgozott, hogy a kerge kecske a mobilodra is megérkezhessen. (Milyen játékokra számítanál egy olyan cégről, melyek egy a kávésbögre által hagyott foltról nevezik el magukat?)

Az allkalmazás elérhető az Android és az iOS készülékek közönsége számára is. Nem kell aggódni, megtartja az eredeti játék abszurd báját. Továbbra is a kecskédet vezérled egy virtuális bottal és gombokat kell nyomkodni a képernyőn ahhoz, hogy ugrálhass, fejelgethess vagy, hogy tárgyakat ragadj fel a nyelveddel. Már most rengeteg küldetés és elérhető achievement vár rád, hogy unlockold. A legnagyobb móka azonban még mindig az, ha csak rohangálsz körbe és anarchiába döntöd a környezetedet.

Ha ez a fajta akció kezd kissé megfakulni, akkor próbáld meg megbökdösni a kijelző bal felső sarkában található kecsekcsere ikont. Itt egy egész sor új kacat közül válogathatsz úgy mint kinézetek és különböző felszerelések. A Pók-kecske és a hihetetlenül erőteljes jetpack máris világkedvenc. Ha éppen van néhány üres órád és felesleges 5 dollárod, akkor itt a tökéletes megoldás arra, hogy elszórakoztasd magadat. Sok sikert!

Forrás: thenextweb.com

Fotó: gamespot.com és polygon.com

Írta: Ambróz Nóra